Velkommen til skolestart!

Mandag 15. august 2022 starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.  Illustrasjonsbilde skolearbeid Mostphotos

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Første lærebedrift i dyrefaget

Nå kan lærlinger i Innlandet få læreplass i dyrefaget og lære om kenneldrift og trening av tjenestehunder.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.