Det er nå stigende koronasmitte i Alvdal kommune.

Dette berører også Storsteigen vgs. Vi oppfordrer derfor alle til å følge de nasjonale smittevernreglene.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Økt forekomst av luftveisinfeksjoner

Følgende nyhet gjelder skolested Storsteigen. Det er nå tydelig økt forekomst av luftveisinfeksjoner, det er også stigende smittetall for koronainfeksjoner.

Elevundersøkelsen 2021

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

Grønt nivå også ved smitte

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Familiedag på Helaksætra 19.september

Vi på Nordstumoen ønsker foreldre, foresatte, søsken, besteforeldre og venner hjertelig velkommen til familiedag på Helaksætra (840moh.) 19.september 2021.

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Velkommen til foreldremøte torsdag 9. september!

Skoleåret er i gang, og skolen ønsker å treffe foresatte til VG1-elevene.

Kollektivtilbud for elever fra Nord-Gudbrandsdal

Kollektivtilbud for elever fra Nord-Gudbrandsdal som ukependler Alvdal-Hjerkinn-Dombås tur/retur.