Foreldremøte torsdag 2. februar kl. 19.00

Vi ønsker foreldre og foresatte til vg1 og vg2 elevene på Storsteigen vgs velkommen til foreldremøte torsdag 2. februar.

Husk fristen for å melde deg opp til privatisteksamen

1. februar er fristen for å melde deg opp til våreksamen som privatist, lærling og praksiskandidat.

Elevundersøkelsen 2022

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres før jul.

Elever møter næringslivet og lærebedrifter

29. september arrangerer Arena Innlandet en møteplass mellom elever og næringslivet – på Scandic Hamar og digitalt.

Innovativ oppstart for lærlinger

Innlandet går i front med ny, digital løsning for lærlinger og deres veiledere.

Velkommen til skolestart!

Mandag 15. august 2022 starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Første lærebedrift i dyrefaget

Nå kan lærlinger i Innlandet få læreplass i dyrefaget og lære om kenneldrift og trening av tjenestehunder.