Innlandstrafikk

Smittenivået varierer fortsatt fra kommune til kommune, noe som gjør at tiltakene på bussene også varierer og kan endre seg raskt. Få full oversikt her.

På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Ungdataundersøkelsen blir gjennomført i uke 10–12. Her er informasjon til elever og foresatte.

Hvordan være gode og opplyste voksne i en digital verden? Safer Internet Day kan gi deg svaret.

Undervisningsbygget Midtgard med rektorboligen i bakgrunn

Fagskolen Innlandet starter nytt kull med Grovforbasert husdyrproduksjon på Storsteigen vgs august 2021.

Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Regjeringen meldte i dag et alle videregående skoler skal gå tilbake til smitteverntiltak på «gult nivå» fra onsdag 20.januar

En ungdom har gått bort i nærmiljøet vårt i Alvdal kommune. Han var elev på vår naboskole Nord-Østerdal videregående skole.

Dame med munnbind som spriter hendene

Alle de videregående skolene starter det nye året med en skolehverdag på rødt nivå.

Koronavirus

Nye retningslinjer for smitteverntiltak ang. Covid-19, som gjelder fra tirsdag 05.01.21.