Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Helaksætra med natur i bakgrunn

Vi på Nordstumoen ønsker foreldre, foresatte, søsken, besteforeldre og venner hjertelig velkommen til familiedag på Helaksætra (840moh.) 19.september 2021.

En person som putter stemmeseddel i valgboks

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Trygt hjem-bilde

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Skoleåret er i gang, og skolen ønsker å treffe foresatte til VG1-elevene.

Buss i landskap

Kollektivtilbud for elever fra Nord-Gudbrandsdal som ukependler Alvdal-Hjerkinn-Dombås tur/retur.

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

På grønt nivå kan vi gjennomføre skoledagen på tilnærmet normal måte.

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.

Illustrasjon skolestart

Mandag 16. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.