Internat

Bor du på internatet blir du godt kjent med de andre elevene. Skolen har internat på begge skolesteder.

Felles for begge internatene

• Rommene har seng med madrass, skap og skrivepult.
  • Det er vask på rommene, felles dusj og toalett på gangen.
  • Det er felles elevstuer med TV og kjøkken hvor du kan lage seg mat.
  • Du kan bruke treningsrom og oppvarmet badstue.
  • Du kan vaske klær i vaskerom.
  • Du kan motta brev, blader og pakker på skolen, de blir levert til resepsjonen.
  • Internatet er stengt i helger og ferier, med unntak av noen helger hvor det er aktivitet på skolen.

Internatet på Nordstumoen

Nordstumoen har et heldøgnstilbud. Målet er at du skal lære det som er nødvendig for å kunne bo i egen bolig. Skolen har internat og mindre boenheter på skolens område. En viktig del av bo- og fritidstilbudet for deg er også å delta i fritidsaktiviteter.

Skolen vår er et sted der du som elev blir stilt ovenfor krav om samarbeid, ansvarlighet og fellesskapstenkning. Miljøpersonalet er der for å hjelpe til.

Skolen har tilbud om fem helger hvor det er aktiviteter på skolen. Du velger hva du deltar på, men alle skal delta på noe.

Internatet på Storsteigen

Storsteigen har 19 rom hvor det er noen enkeltrom og dobbeltrom. Det er plass til inntil 35 elever.

Søknadsfristen for internatrom/stallplass er 20. juli, du får svar på om du har fått internatrom innen en uke etter søknadsfristen.

Søk om internatrom

Internat