Informasjon til elever og foresatte mandag 23.03.20

Skolen har nå gjennomført en uke med undervisning uten tilstedeværelse av elever.

Undervisningen foregår gjennom nettbaserte løsninger, oppgaveløsning i bøker/oppgaver og ellers mange kreative pedagogiske opplegg. Det ser ut til å gå bra. Både lærere og elever viser en sporty innstilling og jobber etter beste evne.

Storsteigen videregående skole har Alternativ opplæringsarena / Miljøpedagogiske avdeling på Storsteigen og på Nordstumoen. Ansatte er på jobb hver dag mellom kl. 08.00 – 16.00. Vi svarer gjerne på spørsmål, og dere kan kontakte oss på telefon;

Nordstumoen, Stor-Elvdal, 918 77 081

Storsteigen, Alvdal, 958 46 986.

Tenk på klassekamerater og venner som sitter hjemme og kjeder seg eller kanskje føler seg ensomme. Det kan være hyggelig hvis noen tar kontakt og hører hvordan det går. Dere kan gi hverandre tips om skolen eller snakke om andre ting som letter dagene.