Gjenåpning av skolen mandag 31.05.21

Vi gjenåpner begge skolestedene på gult nivå fra mandag 31.05, og elevene kan møte på skolen og internatet.

Skolested Nordstumoen

Elever fra kommuner med høy smitte følger anbefalingene fra sin kommune om de skal reise ut av kommunen. De som kommer fra kommuner med høyt smittetrykk blir hurtigtestet ved skolen. Elever som har symptomer på sykdom skal være hjemme. Vi lager hybrid undervisning.

Skolested Storsteigen

Elever fra kommuner med høy smitte følger anbefalingene fra sin kommune om de skal reise ut av kommunen. Det blir tilbud om hjemmeskole og nettbasert undervisning for elever som må være hjemme. Vi lager hybrid undervisning.

Skolen skal gjenåpne og drifte på gult nivå etter råd fra kommunelege og nasjonale regler. Det er mindre smitte i regionen, og kontroll på situasjonen.Illustrasjon av koronaviruset - Klikk for stort bildeIllustrasjon av koronaviruset Mostphotos

Når skolen skal driftes på gult nivå gjelder følgende regler:

• Friske elever og ansatte skal komme på skolen
  • Elevene deles i kohorter som betyr elevens klassetrinn
  • Elevene er på sitt klasserom og ansatte går imellom rommene.
  • Elever som ikke bor på internatet, må ta med seg matpakke og spise på klasserommet eller ute i sola.
  • Det er bare internatelever og ansatte på kantina som har tilgang til kantina.
  • Alle må ha god hånd og hostehygiene, dvs. vaske og sprite hender.
  • Skolen har munnbind til alle og de skal brukes hvis det ikke er mulig å holde avstand
  • Det er forsterket renhold

Internatet er åpent for elevene og vi gjennomfører godt smittevern på fellesarealer.

Ved transport til og fra skolen må elever og ansatte følge gjeldende smittevernregler og bruke munnbind hvis det ikke kan holdes avstand. Vi oppfordrer til å unngå offentlig transport hvis mulig.

Munnbind skal brukes etter FHI sine regler. Sprit hendene før du setter det på, og etter at du har tatt det av. Kast munnbindet i søppeldunk, eller i lukket pose.