Familiedag på Helaksætra 19.september

Vi på Nordstumoen ønsker foreldre, foresatte, søsken, besteforeldre og venner hjertelig velkommen til familiedag på Helaksætra (840moh.) 19.september 2021.

Program for dagen

Klokken 12.00

Lett lunsj. Egen matpakke m/drikke, vi holder kaffe og kaker.

Aktiviteter

Leik på sætervollen, mjølkespannkasting, stylter, kubb, hesteskokasting, tautrekking, sosialt samvær, quiz, salg av lodd m.m.

Middag

Grillmåltid, Trekning av gevinster fra loddsalget

Klokken 16.00

Hjemreise

Det bes om at hver familie innleverer en gevinst til utloddingen.

Ta gjerne med eget bestikk, tallerkener, kopper og campingstoler

Husk mat/drikke til lunsjen.

Loddsalg: kr 5,- pr. lodd.Helaksætra med natur i bakgrunn - Klikk for stort bildeHelaksætra med natur i bakgrunn Storsteigen vgs

Bindende påmelding

Bindende påmelding til foreldreutvalget v/Torbjørn Iver Olstad innen 14.09. SMS eller ring 907 51 618, e-post til tio@hotmail.no. (Oppgi elevens navn, antall voksne og barn + evt. matvareallergier, vegetar etc.)

Veibeskrivelse

Gateadressen er: Vinjevegen 2818, Atna, Ringebu.

Fra Nordstumoen:

Kjør opp Vinjevegen som tar av fra RV3 rett sør for Nordstumoen. Kr100, for passering av bommen. Følg denne veien i ca. 40 min., og en vil ankomme Helaksætra som ligger til venstre opp for Vinjevegen.

Fra Ringebu:

Kjør Friisvegen opp fra Ringebu. Følg denne veien i ca 40min., hvor en så tar av og inn på Vinjevegen. Kr 100, for passering av bommen. Følg denne veien ca. 4 km, og en vil ankomme Helaksætra som ligger til høyre opp for Vinjevegen.

Se innbydelsen her Familidag på Helaksætra (PDF, 750 kB)